Pe 13 iulie s-a sărbătorit Ziua Națională a Contabilului Român, un prestigios  eveniment dedicat profesiei care an de an ne aduce împreună pentru a celebra realizările și contribuția valoroasă a experților contabili și contabililor autorizați la dezvoltarea mediului de afaceri atât pe plan local cât și național. Acesta este un moment de gratitudine și recunoaștere a valorii specialiștilor din acest domeniu esențial pentru economie și a fost conceput cu scopul de a le evidenția în mod public rezultatele.

La festivitatea de decernare a premiilor, în urma decernării premiilor Topului Local al membrilor CECCAR- Filiala IASI, GIF ACCOUNTING TECHNOLOGY  S.R.L. a obținut LOCUL II  pentru rezultatele obținute în anul 2022, un moment deosebit de onorant pentru compania noastră.

Această zi este dedicată tuturor contabililor din România, fiind un prilej de recunoaștere a expertizei și profesionalismului în munca lor de zi cu zi. Pe lângă înregistrarea și analizarea datelor financiare, contabilii oferă consultanță valoroasă în stabilirea unor strategii viabile pentru creșterea și sustenabilitatea afacerilor. Aceștia sunt responsabili de menținerea conformității legale și fiscale, de corectitudinea și transparența în raportarea financiară, asigurându-se că organizațiile partenere funcționează într-un cadru etic și transparent, facilitând astfel luarea unor decizii informate pentru asigurarea succesului afacerilor pe care le reprezintă.   

Colaborarea noastră cu partenerii mediului de afaceri este o experiență valoroasă, iar succesul pe care l-am obținut în cadrul acestui eveniment a fost posibil datorită încrederii pe care aceștia ne-au acordat-o și pentru care dorim să le mulțumim! Avem  privilegiul  de a lucra cu oameni și afaceri de succes, iar colaborarea noastră a condus la rezultate remarcabile. Pentru compania noastră, fiecare colaborator si partener a reprezentat o oportunitate de a crește profesional, iar fiecare experiență pe care am avut-o de la înființarea societății GIF ACCOUNTING TECHNOLOGY ne-a motivat să ne perfecționăm în mod continuu competențele profesionale pentru a asigura servicii de înaltă calitate.

Este un privilegiu să vă fim alături în călătoria către succes a afacerilor dumneavoastră și dorim să vă oferim în continuare aceleași servicii de calitate pentru realizarea proiectelor viitoare !

Deschide chat
Ai nevoie de ajutor?
Buna,
Cu ce te pot ajuta?